Subway anställer: Lär dig hur du ansöker om tjänster idag

Att arbeta på Subway innebär mer än att skapa den bästa smörgåsen åt dina kunder. Det handlar om att vara en del av ett företag som värdesätter varje anställd och deras bidrag. Varje anställd på Subway vet att kundservice och att bidra till samhället är mycket viktigt för företaget.

Om du är en av de många som letar efter ett stabilt jobb som erbjuder en stadig inkomst har Subway de bästa möjligheterna för dig. Subways jobbannonser är varierade och skiljer sig från område till område, men generellt har de samma krav.

ADVERTISEMENT

Ta en titt på guiden nedan för att lära dig hur du ansöker om jobb på Subway idag.

Subway anställer: Lär dig hur du ansöker om tjänster idag
Källa: E4S

De mest efterfrågade jobb på Subway

Subway har många karriärmöjligheter för personer som söker en stabil anställning.

Subway anställer: Lär dig hur du ansöker om tjänster idag
Bildkälla: Indeed

De har ett brett utbud av alternativ beroende på din färdighetsnivå och utbildningsnivå.

ADVERTISEMENT

Detta innebär att du kan välja bland en mängd jobböppningar att söka, men vissa platser är ganska efterfrågade och anställer just nu. Kolla in dem alla nedan.

Smörgåskonstnärer

Smörgåskonstnärer är Subway’s hjärta och själ. De är vanligtvis ansvariga för att skapa världens bästa smörgåsar. De är ofta de första som hälsar dig välkommen i butiken, tar din beställning, förbereder den och serverar den så färsk som möjligt.

De upprätthåller även livsmedelssäkerheten enligt de standarder som både regeringen och företaget har satt.

ADVERTISEMENT

Skiftledare

Skiftledare är direkt ansvariga för att leda ett team av smörgåskonstnärer under ett givet skift. De ansvarar för hela verksamheten inom det skiftet, som övervakas och hanteras av butikschefen.

Dessa ledare hjälper smörgåskonstnärerna med deras konst och säkerställer kvalitetskontroll innan beställningarna ges till kunderna. De täcker ofta upp för smörgåskonstnärens roll om det finns brist på personal på jobbet.

Butikschef

Butikschefar är ofta ansvarig för driften av varje butik eller restaurang. De ser till att varje anställd följer driftsprotokoll och livsmedelssäkerhetsförfaranden.

Butikschefar utbildar sin personal för att vara de bästa anställda och hantera kundklagomål. De ansvarar också för produktförberedelser, inventeringskontroll och säkerheten i hela anläggningen.

Fördelarna med att arbeta på Subway

Att arbeta på Subway har sina många fördelar och höjdpunkter. För många gör dessa anställningsförmåner deras tid på företaget meningsfull genom att bygga en säkrad ekonomisk framtid.

Subway anställer: Lär dig hur du ansöker om tjänster idag
Källa till bild: E4S

Många anställda utnyttjar också dessa förmåner för att uppnå en hälsosam balans mellan arbete och fritid.

Inlärning och Tillväxt

Alla anställda erbjuds professionella utvecklingsmöjligheter, vilket ger dem möjlighet att lära sig och växa medan de fortsätter att arbeta på Subway. 

Ingen på Subway förblir på samma position efter många års arbete där. Du får alltid chansen att växa med Subway genom dessa möjligheter och program som företaget leder.

Arbetskultur

Subway erbjuder en säker och mångkulturell arbetskultur som välkomnar människor från hela världen. 

Varje anställd lyssnas till och behandlas för att främja en miljö av innovation, samarbete och teamwork. Ingenstans kan du se ett företag som är engagerat i sina anställda.

Förmåner för anställda

Subway-anställda får hälso- och tandvårdsförmåner samt utvecklingsprogram för att lära sig nya färdigheter för framtida befordringsmöjligheter.

Det finns även teambuilding-evenemang och familjebegivenheter för att se till att alla på Subway, inklusive deras familjer, har hälsosamma relationer med varandra.

Att ansöka om jobb på Subway

Med möjligheten att växa och tjäna bra medan man arbetar på Subway kanske du är intresserad av att lära dig mer om deras rekryteringsprocess. 

Subway anställer: Lär dig hur du ansöker om tjänster idag
Bildkälla: Subway

Deras rekryteringsprocess är väldigt rak. För att ha en bättre chans att bli anställd, följ stegen nedan. 

OBS! Detta är deras online rekryteringsprocess, som generellt anses ge dig bäst chans att bli anställd av företaget.

Förbereda Kraven

Vid ansökan om jobbansökningar måste alla sökande vara minst myndig för att kunna arbeta. En gymnasieexamen eller motsvarande utbildningsnivå rekommenderas starkt. 

Sökande måste ha förmågan att förstå och genomföra instruktioner baserat på utbildningen. 

Dokument som din id-handling, födelseattest och andra krävs också att lämnas in under din ansökan.

Välja den bästa jobbvakan

Det finns många lediga jobb på Subway. Du kan kolla in dem alla på officiell webbplats genom karriärsidan där du kan hitta alla efterfrågade jobb tillgängliga för ansökan.

Sökande kan också använda sökfunktionen för att hitta den mest lämpliga jobbmöjligheten som överensstämmer med deras färdigheter och erfarenhet.

Läs hela jobbeskrivningen för att lära dig mer om rollens ansvarsområden och den beräknade lönen.

Att ansöka om jobbet

När du har hittat den perfekta rollen, klicka på Ansök för att starta ansökningsprocessen. Fyll i det online-ansökningsformulär och ladda upp de obligatoriska dokumenten

Kontrollera hela ansökningsformuläret för stavfel och se till att alla dokument har laddats upp korrekt. När du är klar, klicka på Skicka.

Att delta i intervjun

Efter några dagar kommer de att kontakta dig för att ge dig schemat för din intervju. Gå till deras kontor på den angivna dagen för intervjun.

Svara så ärligt som möjligt på alla deras frågor. En bedömning kan följa efteråt för att hjälpa dem att förstå din färdighetsnivå och kapacitet.

Passa på att be om feedback och kom ihåg att be om deras kontaktuppgifter om du behöver uppdateringar.

Att skriva på jobberbjudandet

När du är vald kommer du att få ett jobberbjudande. Granska erbjudandet för att se om du godkänner villkoren, och skriv sedan under om du är villig att ta jobbet.

Du kommer att genomgå introduktion för nya anställda tillsammans med andra nya anställda och sedan fortsätta med din utbildning.

Utbildningsperioden kommer att pågå i upp till några månader, beroende på rollen. Grattis, du är nu en del av Subway-familjen.

Avslut

Oavsett om det här är första gången du ansöker om ett jobb eller om du vill arbeta för ett företag som erbjuder personlig och professionell utveckling, är det viktigt att lära sig att ansöka om jobb för att kunna börja på Subway. Påbörja din Subway-resa idag och gå mot en mer säker ekonomisk framtid!

Läs på ett annat språk