Subway zapošljava: saznajte kako se prijaviti za pozicije danas

Rad u Subwayu znači više od izrade najboljeg sendviča za svoje kupce. Radi se o tome da budete dio tvrtke koja cijeni svakog zaposlenika i njihov doprinos. Svaki zaposlenik u Subwayu zna da je usluga kupcima i vraćanje zajednici važno za tvrtku.

Ako ste među mnogim ljudima koji traže stabilan posao koji nudi stabilan prihod, Subway ima najbolje prilike za vas. Slobodna radna mjesta u Subwayu su raznovrsna i razlikuju se od područja do područja, ali općenito imaju iste zahtjeve.

ADVERTISEMENT

Pogledajte vodič u nastavku kako biste saznali kako se prijaviti za slobodna radna mjesta u Subwayu danas.

Subway zapošljava: saznajte kako se prijaviti za pozicije danas
Izvor slike: E4S

Najtraženija radna mjesta u Subwayu

Subway ima mnogo karijernih prilika za ljude koji traže stabilan posao. 

Subway zapošljava: saznajte kako se prijaviti za pozicije danas
Izvor slike: Indeed

Imaju širok spektar opcija ovisno o vašoj razini vještina i obrazovanju. 

ADVERTISEMENT

To znači da možete birati iz mnoštva otvorenih radnih mjesta na koje se možete prijaviti, no određeni su poslovi vrlo traženi i trenutno se zapošljavaju. Sve ih provjerite u nastavku.

Umjetnici sendviča

Umjetnici sendviča su glavni kotačić Subway-a. Često su odgovorni za izradu najboljih sendviča na svijetu. Često su prvi koji vas pozdravljaju u trgovini, primaju vašu narudžbu, pripremaju je i poslužuju svježe koliko god je moguće.

Također održavaju sigurnost hrane prema standardima koje postavlja vlada i tvrtka.

ADVERTISEMENT

Voditelji smjene

Voditelji smjene izravno upravljaju timom umjetnika sendviča tijekom određene smjene. Oni su odgovorni za cjelokupne operacije unutar te smjene, koje su pod promatranjem i upravljanjem upravitelja trgovine.

Ovi voditelji pomažu umjetnicima sendviča u njihovom zanatu i osiguravaju kontrolu kvalitete prije nego što se narudžbe daju kupcima. Često zamjenjuju ulogu umjetnika za sendvič u slučaju nedostatka osoblja na radu.

Voditelji trgovina

Voditelji trgovina često su odgovorni za operacije svake trgovine ili restorana. Osiguravaju da svaki zaposlenik prati operativne protokole i postupke sigurnosti hrane.

Voditelji trgovina obučavaju svoje osoblje da budu najbolji zaposlenici i rješavaju pritužbe kupaca. Također se bave pripremom proizvoda, kontrolom inventara i sigurnošću cijelog objekta.

Prednosti rada u subjekatu Subway

Rad na poslu u restoranu Subway donosi mnoge prednosti i naglascima. Za mnoge zaposlenike, ove pogodnosti čine njihovo vrijeme provedeno u tvrtki vrijednim izgradnje osiguranog financijskog budućnosti.

Subway zapošljava: saznajte kako se prijaviti za pozicije danas
Izvor slike: E4S

Mnogi zaposlenici također koriste ove pogodnosti kako bi postigli zdravu ravnotežu između posla i privatnog života.

Učenje i rast

Svi zaposlenici imaju priliku koristiti stručne razvojne mogućnosti koje im omogućuju učenje i rast dok nastavljaju raditi u Subwayu. 

Nijedna osoba u Subwayu ne ostaje na istoj poziciji nakon mnogo godina rada tamo. Uvijek imate priliku rasti s Subwayom kroz ove mogućnosti i programe koje vodi tvrtka.

Radna kultura

Subway nudi sigurnu i raznoliku radnu kulturu koja prihvaća ljude iz cijelog svijeta. 

Svaki zaposlenik je saslušan i tretiran kako bi se potaknulo okruženje inovacija, suradnje i timskog rada. Nigdje ne možete vidjeti tvrtku koja je uključena sa svojim zaposlenicima.

Prednosti zaposlenika

Zaposlenici Subwaya dobivaju zdravstvene i zubne beneficije, kao i programe razvoja kako bi naučili nove vještine za buduće prilike za promociju. 

Također postoje događaji za izgradnju timskog duha i obiteljski događaji kako bi se osiguralo da svi u Subwayu, uključujući njihove obitelji, imaju zdrave odnose međusobno.

Prijava na slobodna radna mjesta u Subwayu

S obzirom na potencijal za napredovanje i mogućnost visoke zarade radeći u Subwayu, moglo bi vas zanimati saznati više o njihovom procesu zapošljavanja. 

Subway zapošljava: saznajte kako se prijaviti za pozicije danas
Izvor slike: Subway

Njihov proces zapošljavanja je vrlo jednostavan. Kako biste imali bolje šanse za dobivanje posla, slijedite korake navedene u nastavku. 

Imajte na umu da je ovo njihov online proces zapošljavanja, koji je općenito poznat da vam pruža najbolju šansu da budete zaposleni u tvrtci.

Priprema zahtjeva

Kada se prijavljujete na oglase za posao, svi prijavljeni moraju biti barem punoljetni za rad. Srednja škola ili bilo koja druga ekvivalentna razina obrazovanja visoko su preporučljive. 

Prijavljeni moraju imati sposobnost razumijevanja i provedbe uputa temeljenih na obuci. 

Dokumenti poput osobne iskaznice, rodni list i drugi također moraju biti predani prilikom vaše prijave.

Odabir najboljeg slobodnog radnog mjesta

Na Subwayju ima mnogo slobodnih radnih mjesta. Sva ih možete pogledati na službenoj web stranici putem karijernog početnog zaslona gdje možete pronaći sva tražena radna mjesta dostupna za prijavu. 

Prijavitelji također mogu koristiti funkciju pretraživanja kako bi pronašli najprikladniju radnu priliku koja je u skladu s njihovim vještinama i iskustvom.

Pročitajte cijeli opis posla kako biste saznali više o odgovornostima uloge i procijenjenoj razini plaće.

Primjena za posao

Nakon što pronađete savršenu poziciju, kliknite na ‘Primjeni’ kako biste započeli postupak prijave. Ispunite online prijavni obrazac i prenesite potrebne dokumente.

Ne zaboravite provjeriti cijeli prijavni obrazac na pravopisne pogreške i provjerite jesu li svi dokumenti ispravno preneseni. Kada završite, kliknite na Pošalji.

Sudjelovanje na razgovoru za posao

Nakon nekoliko dana, javit će vam se kako bi vam dali raspored vašeg razgovora za posao. Dođite u njihov ured na navedeni datum za razgovor.

Odgovorite na sva njihova pitanja što iskrenije možete. Nakon toga može slijediti procjena kako bi im pomogla razumjeti vašu razinu vještina i sposobnosti.

Iskoristite ovu priliku za zatražiti povratnu informaciju, i zapamtite pitati ih za njihove kontakt podatke ako trebate ažuriranja.

Potpisivanje Ponude za Posao

Nakon što ste odabrani, primit ćete ponudu za posao. Pregledajte ponudu da biste vidjeli slažete li se s uvjetima, a zatim je potpišite ako ste voljni preuzeti posao.

Proći ćete uvod za nove zaposlenike zajedno s ostalim novim zaposlenicima, nakon čega ćete nastaviti s obukom.

Razdoblje obuke trajat će nekoliko mjeseci, ovisno o ulozi. Čestitamo, sada ste dio obitelji Subway.

Zaključak

Bez obzira je li ovo prvi put kada tražite posao ili želite raditi za tvrtku koja nudi osobni i profesionalni razvoj, važno je naučiti kako se prijaviti na radna mjesta kako biste se pridružili Subwayu. Započnite svoje putovanje s Subwayom danas i krenite prema sigurnijoj financijskoj budućnosti!

Čitajte na drugom jeziku