Subway ansetter: Lær hvordan du søker på stillinger i dag

En jobb på Subway betyr mer enn å lage den beste sandwichen for kundene dine. Det handler om å være en del av et selskap som verdsetter hver ansatt og deres bidrag. Hver ansatt på Subway vet at kundeservice og å gi tilbake til samfunnet betyr mye for selskapet.

Hvis du er blant de mange som leter etter en stabil jobb som tilbyr en jevn inntekt, har Subway de beste mulighetene for deg. Subways ledige stillinger er varierte og varierer fra område til område, men de har generelt sett de samme kravene.

ADVERTISEMENT

Sjekk guiden nedenfor for å lære hvordan du kan søke på ledige stillinger hos Subway i dag.

Subway ansetter: Lær hvordan du søker på stillinger i dag
Kilde: E4S

De mest etterspurte jobb-ledige stillinger på Subway

Subway har mange karrieremuligheter for folk som er på utkikk etter en stabil jobb. 

Subway ansetter: Lær hvordan du søker på stillinger i dag
Bildekilde: Indeed

De har et bredt spekter av alternativer avhengig av ferdighetsnivået og utdanningsnivået ditt. 

ADVERTISEMENT

Dette betyr at du kan velge mellom et hav av åpne stillinger å søke på, men visse stillinger er ganske etterspurt og ansetter for tiden. Sjekk dem alle nedenfor.

Smørbrødkunstnere

Smørbrødkunstnere er selve kjernen i Subway. De har ansvaret for å lage de beste smørbrødene i verden. De er ofte de første som hilser deg velkommen i butikken, tar imot bestillingen din, forbereder den og serverer den så fersk som mulig.

De sørger også for å opprettholde mattryggheten i samsvar med standardene som er satt av både myndighetene og selskapet.

ADVERTISEMENT

Skiftledere

Skiftledere håndterer direkte et team av sandwichartister i løpet av et gitt skift. De er ansvarlige for hele driften i løpet av det skiftet, som er under oppsyn og styring av butikksjefen.

Disse lederne hjelper sandwichartistene med deres kunst og sikrer kvalitetskontroll før bestillingene gis til kundene. De dekker ofte rollen som sandwichartist hvis det er mangel på personale på jobben.

Butikksjefer

Butikksjefer er ofte ansvarlige for driften av hver butikk eller restaurant. De sikrer at hver ansatt følger driftsprotokoller og mattrygghetsprosedyrer.

Butikksjefer trener personalet sitt til å være de beste ansatte og håndtere kundeklager. De håndterer også produktforberedelse, lagerkontroll og sikkerheten til hele anlegget.

Fordelene ved å jobbe på Subway

Å arbeide på Subway har sine mange fordeler og høydepunkter. For mange gjør disse ansattfordelene tiden deres på selskapet verdifullt ved å bygge en sikret økonomisk fremtid.

Subway ansetter: Lær hvordan du søker på stillinger i dag
Bildekilde: E4S

Mange ansatte benytter også disse fordelene for å oppnå en sunn arbeidslivsbalanse.

Å lære og vokse

Alle ansatte tilbys muligheter for faglig utvikling, noe som gir dem muligheten til å lære og vokse mens de fortsetter å jobbe på Subway. 

Ingen hos Subway forblir i samme stilling etter mange års arbeid der. Du får alltid sjansen til å vokse med Subway gjennom disse mulighetene og programmer ledet av selskapet.

Arbeidskultur

Subway tilbyr en trygg og mangfoldig arbeidskultur som aksepterer mennesker fra hele verden. 

Hver ansatt blir hørt og behandlet for å fremme et miljø med innovasjon, samarbeid og teamwork. Ingen steder kan du se en bedrift som er involvert med sine ansatte.

Ansattfordeler

Subway-ansatte mottar helse- og tannlegefordeler samt utviklingsprogrammer for å hjelpe dem med å lære nye ferdigheter for fremtidige promoteringer.

Det arrangeres også teambyggingsarrangementer og familiesammenkomster for å sikre at alle hos Subway, inkludert familiene deres, har sunne relasjoner med hverandre.

Søke på stillingsannonser hos Subway

Gitt potensialet for å vokse og tjene mye mens du jobber på Subway, kan det hende du er interessert i å lære mer om deres ansettelsesprosess. 

Subway ansetter: Lær hvordan du søker på stillinger i dag
Kilde: Subway

Ansettelsesprosessen deres er veldig rett frem. For å øke sjansene dine for å bli ansatt, følg trinnene nevnt nedenfor. 

Merk at dette er deres nettbaserte ansettelsesprosess, som generelt anses å gi deg den beste sjansen for å få jobb i selskapet.

Forberedelse av kravene

Når du søker på ledige stillinger, alle søkere må være minst lovlig arbeidsalder. Det anbefales sterkt med videregående skoleeksamen eller tilsvarende utdanning.

Søkere må ha evnen til å forstå og gjennomføre instruksjoner basert på opplæringen.

Dokumenter som din ID, fødselsattest og andre, må også sendes inn sammen med søknaden.

Valg av den beste stillingsledigheten

Det er mange stillingsutlysninger hos Subway. Du kan se dem alle på den offisielle nettsiden gjennom karrieresiden der du kan finne alle de etterspurte stillingene som er tilgjengelige for søknad. 

Søkere kan også bruke søkefunksjonen for å finne den mest passende jobbmuligheten som samsvarer med deres ferdigheter og erfaring. 

Les hele stillingsbeskrivelsen for å lære mer om rollens ansvarsområder og den estimerte lønnssatsen.

Søknad om jobben

Når du har funnet den perfekte jobben, klikker du på Søk for å starte søknadsprosessen. Fyll ut den elektroniske søknadsskjemaet og last opp nødvendige dokumenter.

Husk å gå gjennom hele søknadsskjemaet for stavefeil og forsikre deg om at alle dokumenter er lastet opp riktig. Når du er ferdig, klikker du på Send inn.

Delta på Intervjuet

Etter noen dager vil de ta kontakt med deg for å gi deg tidspunktet for intervjuet ditt. Dra til kontoret deres på den angitte datoen for intervjuet.

Svar ærlig på alle spørsmålene deres. Det kan følge en vurdering etterpå for å hjelpe dem med å forstå ferdighetsnivået ditt og evnene dine.

Bruk sjansen til å be om tilbakemelding, og husk å be om kontaktinformasjonen deres hvis du trenger oppdateringer.

Å signere jobbtilbudet

Når du er valgt, vil du motta et jobbtilbud. Gjennomgå tilbudet for å se om du er enig i vilkårene, og deretter signere det hvis du er villig til å ta jobben.

Du vil delta på introduksjon for nye ansatte sammen med andre nye ansatte og deretter fortsette med opplæringen din.

Opplæringsperioden vil vare i noen måneder, avhengig av rollen. Gratulerer, du er nå en del av Subway-familien.

Konklusjon

Enten dette er første gang du søker på en jobb, eller om du ønsker å jobbe for et selskap som tilbyr personlig og faglig utvikling, er det viktig å lære hvordan du søker på jobbannonser slik at du kan bli med på Subway. Start Subway-reisen din i dag og beveg deg mot en tryggere økonomisk fremtid!

Les på et annet språk