Subway sedang membuka peluang pekerjaan: Ketahui cara memohon jawatan hari ini

Sebuah pekerjaan di Subway bermakna lebih daripada membuat sandwic terbaik untuk pelanggan anda. Ia adalah tentang menjadi sebahagian daripada syarikat yang menghargai setiap pekerja dan sumbangan mereka. Setiap pekerja di Subway tahu bahawa perkhidmatan pelanggan dan memberi balik kepada komuniti bermakna banyak kepada syarikat tersebut. Jika anda adalah di kalangan ramai yang mencari pekerjaan stabil yang menawarkan pendapatan tetap, Subway menawarkan peluang terbaik untuk anda. Kekosongan jawatan pekerjaan di Subway adalah pelbagai dan berbeza dari kawasan ke kawasan, tetapi mereka pada umumnya mempunyai keperluan yang sama. Semak panduan di bawah untuk belajar bagaimana memohon kekosongan jawatan di Subway hari ini.

Subway sedang membuka peluang pekerjaan: Ketahui cara memohon jawatan hari ini
Sumber Gambar: E4S

Kerja Kosong Yang Paling Diminta di Subway

Subway menawarkan pelbagai peluang kerjaya bagi individu yang mencari pekerjaan yang stabil. 

ADVERTISEMENT
Subway sedang membuka peluang pekerjaan: Ketahui cara memohon jawatan hari ini
Sumber Gambar: Indeed

Mereka menawarkan pelbagai pilihan berdasarkan tahap kemahiran dan pencapaian pendidikan anda. 

Ini bermakna anda boleh memilih dari pelbagai peluang pekerjaan untuk dipohon tetapi beberapa slot agak diminati dan sedang mengambil pekerja pada masa ini. Lihat semuanya di bawah.

Pekerja Sandwich

Pekerja sandwich adalah tulang belakang Subway. Mereka biasanya bertanggungjawab dalam mencipta sandwic terbaik di dunia. Mereka sering menjadi orang pertama yang menyambut anda di kedai, mengambil pesanan anda, menyediakannya, dan menyajikannya semerah mungkin. Mereka juga menjaga keselamatan makanan mengikut standard yang ditetapkan oleh kerajaan dan syarikat.

ADVERTISEMENT

Penyelia Shift

Penyelia shift langsung menguruskan satu pasukan artis sandwic semasa sesuatu shift yang diberikan. Mereka bertanggungjawab untuk seluruh operasi dalam shift tersebut, yang berada di bawah pengawasan dan pengurusan pengurus kedai. 

Penyelia ini membantu artis sandwic dengan kraft mereka dan memastikan kawalan kualiti sebelum pesanan diberikan kepada pelanggan. Mereka kerap menggantikan peranan artis sandwic sekiranya terdapat kekurangan kakitangan di tempat kerja.

Pengurus Kedai

Pengurus kedai sering bertanggungjawab terhadap operasi setiap kedai atau restoran. Mereka memastikan setiap pekerja mematuhi protokol operasi dan prosedur keselamatan makanan.

ADVERTISEMENT

Pengurus kedai melatih kakitangan mereka menjadi pekerja terbaik dan menangani aduan pelanggan. Mereka juga mengendalikan persediaan produk, kawalan inventori, dan keselamatan keseluruhan fasiliti.

Manfaat Bekerja di Subway

Bekerja di Subway memiliki banyak manfaat dan sorotan khusus. Bagi banyak orang, manfaat-manfaat ini membuat waktu mereka di syarikat itu bermakna dengan membentuk masa depan kewangan yang terjamin.

Subway sedang membuka peluang pekerjaan: Ketahui cara memohon jawatan hari ini
Sumber Gambar: E4S

Banyak pekerja juga mengambil kesempatan daripada manfaat-manfaat ini untuk membantu mereka mencapai keseimbangan kerja-hidup yang sihat.

Mempelajari dan Berkembang

Semua pekerja diberikan peluang pembangunan profesional, yang membolehkan mereka belajar dan berkembang semasa terus bekerja di Subway.

Tiada sesiapa di Subway kekal dalam jawatan yang sama selepas bertahun-tahun bekerja di sana. Anda sentiasa mendapat peluang untuk berkembang bersama Subway melalui peluang-peluang ini dan program yang dipimpin oleh syarikat.

Budaya Kerja

Subway menawarkan budaya kerja yang selamat dan pelbagai yang menerima orang dari pelbagai negara.

Setiap pekerja didengari dan diperlakukan untuk mendorong persekitaran inovasi, kerjasama, dan kerja berkumpulan. Tidak ada tempat yang anda dapat lihat syarikat yang terlibat dengan pekerjanya.

Manfaat Pekerja

Pekerja Subway menerima faedah kesihatan dan gigi serta program pembangunan untuk membantu mereka mempelajari kemahiran baru untuk peluang kenaikan pangkat di masa hadapan.

Terdapat juga acara pembinaan pasukan dan acara keluarga untuk memastikan bahawa semua orang di Subway, termasuk keluarga mereka, mempunyai hubungan yang sihat sesama sendiri.

Mohon Pekerjaan di Subway

Mengambil kira potensi untuk berkembang dan mendapat pendapatan yang lumayan semasa bekerja di Subway, anda mungkin berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai proses perekrutan mereka. 

Subway sedang membuka peluang pekerjaan: Ketahui cara memohon jawatan hari ini
Sumber Gambar: Subway

Proses perekrutan mereka sangat mudah. Untuk mempunyai peluang yang lebih baik untuk diterima bekerja, ikuti langkah-langkah yang dinyatakan di bawah. 

Sila ambil perhatian bahawa ini adalah proses perekrutan dalam talian mereka, yang secara umumnya diketahui memberikan peluang terbaik untuk diterima bekerja oleh syarikat.

Mempersiapkan Keperluan

Apabila memohon kekosongan jawatan, semua pemohon perlu sekurang-kurangnya berumur sah untuk bekerja. Diploma sekolah menengah atau kelayakan pendidikan yang setaraf sangat disyorkan. 

Pemohon perlu mempunyai kebolehan untuk memahami dan melaksanakan arahan berdasarkan latihan. 

Dokumen seperti kad pengenalan, sijil kelahiran, dan lain-lain juga diperlukan untuk diserahkan semasa permohonan anda.

Mencari Jawatan Kosong Terbaik

Terdapat banyak jawatan kosong di Subway. Anda boleh semak semuanya di laman web rasmi melalui halaman Kerjaya di mana anda boleh menemui semua jawatan yang banyak diminati untuk dipohon. 

Pemohon juga boleh menggunakan fungsi carian untuk mencari peluang pekerjaan yang paling sesuai dengan kemahiran dan pengalaman mereka. 

Baca huraian kerja secara menyeluruh untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tanggungjawab peranan dan kadar gaji yang dianggarkan.

Mohon Pekerjaan

Setelah anda telah menemui peranan yang sempurna, klik pada Mohon untuk memulakan proses permohonan. Isi borang permohonan dalam talian dan muat naik dokumen yang diperlukan.

Ingatlah untuk menyemak seluruh borang permohonan bagi kesilapan ejaan dan pastikan semua dokumen telah dimuat naik dengan betul. Setelah selesai, klik Hantar.

Menghadiri Temuduga

Selepas beberapa hari, mereka akan menghubungi anda untuk memberikan jadual temuduga anda. Pergi ke pejabat mereka pada tarikh yang dinyatakan untuk temuduga tersebut.

Jawab semua soalan mereka sejujur mungkin. Satu penilaian mungkin akan dijalankan selepas itu untuk membantu mereka memahami tahap kemahiran dan keupayaan anda.

Gunakan peluang ini untuk meminta maklum balas, dan ingatlah untuk meminta butiran hubungan mereka jika anda memerlukan kemas kini.

Menandatangani Tawaran Kerja

Setelah dipilih, anda akan menerima tawaran kerja. Semak tawaran tersebut untuk melihat sama ada anda bersetuju dengan terma-terma tersebut, dan kemudian tandatangani jika anda bersedia menerima tawaran kerja tersebut.

Anda akan menjalani orientasi pekerjaan baru bersama pekerja baru lain dan kemudian meneruskan latihan anda.

Tempoh latihan akan berlangsung sehingga beberapa bulan, bergantung kepada peranan. Tahniah, anda kini merupakan sebahagian daripada keluarga Subway.

Kesimpulan

Sama ada ini kali pertama anda mohon kerja atau anda ingin bekerja untuk sebuah syarikat yang menawarkan pembangunan peribadi dan profesional, belajar cara untuk memohon kekosongan jawatan kerja adalah penting supaya anda boleh menyertai Subway. Mula perjalanan Subway anda hari ini dan bergerak ke arah masa depan kewangan yang lebih terjamin!

Baca dalam bahasa lain