Subway rekrytoi: Opi kuinka hakea työpaikkoja tänään

Työ Subwayssa tarkoittaa enemmän kuin parhaan voileivän valmistamista asiakkaillesi. Se on osallistumista yritykseen, joka arvostaa jokaista työntekijää ja heidän panostaan. Jokainen Subwayn työntekijä tietää, että asiakaspalvelu ja yhteisölle antaminen tarkoittavat paljon yritykselle.

Jos kuulut niihin moniin, jotka etsivät vakituista työtä tarjoavaa työpaikkaa, Subwaylla on parhaat mahdollisuudet sinulle. Subwayn avoimet työpaikat ovat monipuolisia ja vaihtelevat alueittain, mutta niillä on yleensä samat vaatimukset.

ADVERTISEMENT

Tutustu alla olevaan opaaseen ja hae Subwayn avoimia työpaikkoja jo tänään.

Subway rekrytoi: Opi kuinka hakea työpaikkoja tänään
Kuva Lähde: E4S

Kysytyimmät työpaikat Subwaysilla

Subwaylla on paljon uramahdollisuuksia ihmisille, jotka etsivät vakaita työpaikkoja. 

Subway rekrytoi: Opi kuinka hakea työpaikkoja tänään
Kuvan lähde: Indeed

Heillä on laaja valikoima vaihtoehtoja taitotasosi ja koulutustasosi mukaan. 

ADVERTISEMENT

Tämä tarkoittaa, että voit valita monista eri työmahdollisuuksista, mutta jotkut paikat ovat erityisen haluttuja ja niitä haetaan parhaillaan. Katso ne kaikki alta.

Sandwich artesaanit

Sandwich artesaanit ovat Subwayn leipä ja voi. He ovat yleisesti vastuussa maailman parhaiden voileipien luomisesta. He ovat usein ensimmäisiä, jotka tervehtivät sinua kaupassa, ottavat tilauksesi, valmistavat sen ja tarjoilevat sen mahdollisimman tuoreena.

He myös pitävät huolta ruokaturvallisuudesta sekä hallituksen että yrityksen asettamien standardien mukaisesti.

ADVERTISEMENT

Vuorovastaavat

Vuorovastaavat johtavat suoraan joukkoa voileipäkäsityöläisiä annetun työvuoron aikana. He ovat vastuussa koko toiminnasta kyseisen vuoron aikana, joka on kaupan johtajan valvonnan ja johdon alainen. 

Nämä vastaavat auttavat voileipäkäsityöläisiä heidän työssään ja varmistavat laadunvalvonnan ennen kuin tilaukset annetaan asiakkaille. He usein itse työskentelevät voileipäkäsityöläisen roolissa, mikäli työntekijöitä on puutetta työssä.

Myymäläpäälliköt

Myymäläpäälliköt ovat usein vastuussa kunkin myymälän tai ravintolan toiminnasta. He varmistavat, että jokainen työntekijä noudattaa toimintaprotokollia ja elintarvikehygieniakäytäntöjä.

Myymäläpäälliköt kouluttavat henkilökuntaansa olemaan parhaita työntekijöitä ja hoitamaan asiakasvalituksia. He myös vastaavat tuotteiden valmistuksesta, varastonhallinnasta ja koko tilan turvallisuudesta.

Subwayssa työskentelemisen hyödyt

Subwayssa työskenteleminen tarjoaa monia etuja ja positiivisia puolia. Monelle nämä työntekijän edut tekevät ajasta yrityksessä merkityksellistä rakentaen turvallista taloudellista tulevaisuutta.

Subway rekrytoi: Opi kuinka hakea työpaikkoja tänään
Kuvalähde: E4S

Monet työntekijät hyödyntävät myös näitä etuja saavuttaakseen terveellisen työ- ja vapaa-ajan tasapainon.

Oppiminen ja Kasvu

Kaikille työntekijöille tarjotaan mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen, mikä antaa heille mahdollisuuden oppia ja kasvaa jatkaessaan työskentelyä Subwayssa.

Kukaan Subwayssa ei jää samalle paikalle monien työvuosien jälkeen. Sinulle tarjoutuu aina mahdollisuus kasvaa Subwayn kanssa näiden mahdollisuuksien ja yrityksen ohjelmien kautta.

Työkulttuuri

Subway tarjoaa turvallisen ja monimuotoisen työkulttuurin, joka hyväksyy ihmiset eri puolilta maailmaa.

Jokainen työntekijä kuullaan ja kohdellaan edistääkseen innovaation, yhteistyön ja tiimityön ilmapiiriä. Ei missään muualla näe yritystä, joka olisi niin sitoutunut työntekijöihinsä.

Työntekijöiden edut

Subwayn työntekijät saavat terveys- ja hammashoidon etuja sekä kehitysohjelmia auttamaan heitä oppimaan uusia taitoja tulevaisuuden ylennysmahdollisuuksia varten.

Subway järjestää myös tiimihenkeä kohottavia tapahtumia ja perhetapahtumia varmistaakseen, että jokaisella Subwayssa, mukaan lukien heidän perheillään, on terveet välit toisiinsa.

Hakeminen työpaikkoihin Subwaylla

Koska Subwaylla on hyvät mahdollisuudet kasvuun ja ansaita paljon, saatat olla kiinnostunut oppimaan lisää heidän rekrytointiprosessistaan.

Subway rekrytoi: Opi kuinka hakea työpaikkoja tänään
Kuva: Subway

Heidän rekrytointiprosessinsa on hyvin suoraviivainen. Saadaksesi paremmat mahdollisuudet tulla valituksi, seuraa alla mainittuja vaiheita.

Ota huomioon, että tämä on heidän verkkorekrytointiprosessinsa, joka yleensä lisää mahdollisuuksiasi päästä yrityksen palvelukseen.

Valmistaudu vaatimuksiin

Työhakemuksia tehtäessä kaikkien hakijoiden on oltava vähintään lainmukaisessa työiässä. Lukion päättötodistus tai mikä tahansa vastaava koulutuksellinen saavutus on erittäin suositeltavaa.

Hakijoiden tulee pystyä ymmärtämään ja toteuttamaan ohjeet saamansa koulutuksen perusteella.

Asiakirjat kuten henkilötodistus, syntymätodistus ja muut asiakirjat on myös toimitettava hakemuksen yhteydessä.

Valitse paras työpaikkailmoitus

Subwaylla on paljon avoimia työpaikkoja. Voit tarkistaa ne kaikki viralliselta verkkosivustolta Careers-kotisivun kautta, josta löydät kaikki haettavissa olevat kysyttyjen työpaikkojen tiedot.

Hakijat voivat myös käyttää hakutoimintoa etsiäkseen itselleen sopivimman työmahdollisuuden, joka vastaa heidän taitojaan ja kokemustaan.

Lue koko työnkuvaus saadaksesi lisätietoja roolin vastuista ja arvioidusta palkkatasosta.

Hakeminen työpaikkaan

Kun olet löytänyt täydellisen roolin, klikkaa ‘Hae’ aloittaaksesi hakuprosessin. Täytä verkkohakemuslomake ja lataa vaaditut asiakirjat.

Muista tarkistaa koko hakemuslomake mahdollisten kirjoitusvirheiden varalta ja varmista, että kaikki asiakirjat on ladattu oikein. Kun olet valmis, klikkaa Lähetä.

Haastatteluun osallistuminen

Parin päivän kuluttua he ottavat yhteyttä antaakseen sinulle aikataulun haastatteluasi varten. Mene heidän toimistolleen sovittuna päivänä haastatteluun.

Vastaa kaikkiin heidän kysymyksiinsä niin rehellisesti kuin mahdollista. Arviointi saattaa seurata myöhemmin auttaakseen heitä ymmärtämään taitotasosi ja kykysi.

Hyödynnä tilaisuus pyytää palautetta, ja muista pyytää heidän yhteystietojaan päivityksiä varten.

Allekirjoita työtarjous

Kun olet valittu, saat työtarjouksen. Käy tarjous läpi, katso ehdot ja allekirjoita se, jos olet valmis ottamaan työn vastaan.

Käyt uusien työntekijöiden perehdytyksessä muiden uusien työntekijöiden kanssa ja jatkat sen jälkeen koulutusta.

Koulutusaika kestää muutamasta kuukaudesta riippuen roolista. Onnittelut, olet nyt osa Subway-perhettä.

Päätelmä

Olit sitten ensimmäistä kertaa hakemassa työpaikkaa tai haluat työskennellä yrityksessä, joka tarjoaa henkilökohtaista ja ammatillista kehitystä, on tärkeää oppia, kuinka hakea työpaikkoihin, jotta voit liittyä Subwayhin. Aloita Subway-matkasi tänään ja siirry kohti turvatumpaa taloudellista tulevaisuutta!

Lue toisella kielellä