Метрото търси служители: Научете как да кандидатствате за свободни позиции днес

Работа в Събуей означава повече от създаване на най-доброто сандвич за вашите клиенти. Това е за това да бъдете част от компания, която цени всеки служител и техния принос. Всеки служител в Събуей знае, че обслужването на клиенти и връщането на нещо на общността означава много за компанията.

Ако сте сред многото хора, които търсят стабилна работа, която предлага постоянен доход, Събуей предлага най-добрите възможности за вас. Свободните позиции в Събуей са разнообразни и се различават от район на район, но обикновено имат същите изисквания.

ADVERTISEMENT

Проверете ръководството по-долу, за да научите как да кандидатствате за свободните позиции в Събуей днес.

Метрото търси служители: Научете как да кандидатствате за свободни позиции днес
Източник на изображението: E4S

Най-търсените свободни позиции за работа във Subway

Subway предлага много възможности за кариерно развитие за хора, които търсят стабилна работа.

Метрото търси служители: Научете как да кандидатствате за свободни позиции днес
Източник на изображението: Indeed

Предлагат широка гама опции за работа в зависимост от нивото на умения и образованието ви.

ADVERTISEMENT

Това означава, че можете да избирате от множество свободни позиции за кандидатстване, но някои от тях са много търсени и в момента назначават хора. Вижте ги всички по-долу.

Художници на сандвичите

Художниците на сандвичи са хлябът и маслото на Subway. Обикновено те са отговорни за изработването на най-добрите сандвичи в света. Често те са първите, които ви посрещат в магазина, приемат вашата поръчка, я приготвят и я сервират възможно най-свежо.

Те също така се грижат за безопасността на храната според стандартите, установени както от правителството, така и от компанията.

ADVERTISEMENT

Началници на смяната

Началниците на смяна директно управляват екип от сандвич артисти по време на определена смяна. Те са отговорни за целия оперативен процес по време на тази смяна, който се наблюдава и управлява от управителя на магазина. 

Тези началници помагат на сандвич артистите в техния занаят и осигуряват контрол на качеството преди поръчките да бъдат предоставени на клиентите. Често те заменят ролята на сандвич артист в случай на липса на персонал на работното място.

Store Managers

Магазински мениджъри често са отговорни за операциите във всеки магазин или ресторант. Те се грижат, че всеки служител спазва работния протокол и процедурите за безопасност на храните.

Магазинските мениджъри обучават своя персонал да бъдат най-добрите служители и се занимават с решаването на жалби на клиентите. Те също се занимават с подготовката на продукцията, контрола на инвентара и сигурността на целия обект.

Предимства от работата в Subway

Работата в Subway има своите много предимства и особености. За мнозина тези предимства за служителите правят времето им в компанията стойностно, като изграждат защитено финансово бъдеще.

Метрото търси служители: Научете как да кандидатствате за свободни позиции днес
Източник на изображението: E4S

Много служители също така използват тези предимства, за да им помогнат да постигнат здравословен баланс между работа и личен живот.

Учене и развитие

На всички служители се предлагат възможности за професионално развитие, които им позволяват да учат и растат, докато продължават да работят в Subway.

В Subway никой не остава на едно и също място след много години работа там. Винаги имате възможността да растете с Subway чрез тези възможности и програми, водени от компанията.

Работна култура

Сандвич Subway предлага безопасна и разнообразна работна култура, която приема хора от целия свят. 

Всеки служител се слуша и се третира така, че да се насърчи иновациите, сътрудничеството и отборната работа. Никъде другаде няма да видите компания, която се грижи за своите служители.

Ползи за служителите

Служителите в Събуей получават здравни и стоматологични ползи, както и програми за развитие, които им помагат да научат нови умения за бъдещи възможности за повишение. 

Също така има събития за изграждане на екип и за семейството, за да се гарантира, че всеки в Събуей, включително техните семейства, има здрави отношения помежду си.

Кандидатстване за Свободни Позиции в Събуей

Поради възможностите за растеж и изкарване на добри пари, може да се заинтересувате от по-подробна информация за техния процес на наемане. 

Метрото търси служители: Научете как да кандидатствате за свободни позиции днес
Източник на изображението: Събуей

Техният процес на наемане е много прост. За да имате по-голям шанс за наемане, следвайте стъпките, споменати по-долу. 

Имайте предвид, че това е техният онлайн процес на наемане, който обикновено ви дава най-добрия шанс да бъдете наети от компанията.

Подготовка на изискванията

При кандидатстване за свободни работни места, всички кандидати трябва да са поне на законната възраст за работа. Силно се препоръчва наличието на диплома за средно образование или негов еквивалент. 

Кандидатите трябва да имат способността да разбират и прилагат инструкциите, основани на обучението.

Документи като лична карта, свидетелство за раждане и други също се изискват за подаване по време на кандидатстване.

Избор на най-добрата работна позиция

Има много свободни работни места в Subway. Можете да ги разгледате всички на официалния уебсайт чрез началната страница за кариери, където можете да намерите всички търсени работни места, достъпни за кандидатстване.

Кандидатите също могат да използват функцията за търсене, за да намерят най-подходящата работна възможност, която е в хармония с техните умения и опит.

Прочетете цялото описание на работата, за да научите повече за отговорностите на длъжността и предполагаемата заплатна ставка.

Кандидатстване за работата

След като сте намерили перфектната позиция, кликнете върху "Кандидатстване", за да започнете процеса на кандидатстване. Попълнете онлайн формуляра за кандидатстване и качете необходимите документи.

Не забравяйте да прегледате целия формуляр за кандидатстване за правописни грешки и се уверете, че всички документи са качени правилно. След като сте готови, кликнете върху Изпрати.

Участие в интервюто

След няколко дни ще ви потърсят, за да ви предоставят графика за вашето интервю. Отидете в техния офис на установената дата за интервюто. 

Отговорете на всичките им въпроси възможно най-искрено. Вероятно след това ще последва оценка, за да им помогне да разберат вашия ниво на умения и възможности. 

Използвайте тази възможност да поискате обратна връзка и помнете да поискате контактните им данни, ако имате нужда от актуализации.

Подписване на Предложението за Служба

След като бъдете избран, ще получите предложение за работа. Прегледайте предложението, за да видите дали се съгласявате с условията и след това го подпишете, ако желаете да приемете работата.

Ще преминете през ориентация за нови служители заедно с другите нови назначения и след това ще започнете обучението си.

Периодът на обучение ще продължи до няколко месеца, в зависимост от ролята. Честито, вече сте част от семейство Subway.

Заключение

Без значение дали това е първият ви път при кандидатстване за работа или желаете да работите за компания, която предлага личностно и професионално развитие, важно е да научите как да кандидатствате за свободни работни позиции, за да можете да се присъедините към Subway. Започнете вашето пътуване с Subway днес и се насочете към по-сигурно финансово бъдеще!

Четете на друг език